EvenimenteOrhei

O casă din raionul Orhei a ars în totalitate. O familie a rămas afară

O casă din raionul Orhei a ars în totalitate. O familie a rămas afară.

O casă din satul Puțintei, raionul Orhei, a fost mistuită de flăcări în seara zilei de sâmbătă. Imobolilul era închiriat de o familie cu 2 copii.

Potrivit radioorhei.info, pompierii care au ajuns la fața locului au constatat că casa era cuprinsă în totalitate în flăcări, iar în urma incendiului în casă au ars toate bunurile.

Din fericire bărbatul de 24 de ani, femeia de 23 de ani și cei doi copii de 4 și 2 ani au scăpat nevătămați.

Casa era închiriată de familie, stăpânii acesteia fiind plecați peste hotare. Cauza preliminară a incendiului ar fi nerespectarea regulilor antiincendiare la exploatarea sobei.

Sursa
radioorhei.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker