PoliticRezina

Vasile Botnari – „Cetăţean de Onoare al raionului Rezina”

Printr-o decizie a Consiliului Raional Rezina din 23.12.2016 lui Vasile Botnari i-a fost conferit titlul „Cetățean de Onoare al raionului Rezina”, decizie care a stârnit nemulţumirea multor rezineni, care au cerut retragerea titlului.

 „Cel mai mare merit pe care Vasile Botnari îl are în modernizarea infrastructurii raionului Rezina este reparaţia capitală a traseului naţional Orhei-Rezina, segmentul din raionul nostru, în perioada cât a deţinut funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor…„, a comentat atunci, la insistenţa CUVÂNTUL-ui, Eleonora Graur, preşedinta PDM-istă a raionului Rezina.

…Cei care au susţinut propunerea fracţiunilor PDM şi PCRM au comis o greşeală prin care au compromis chiar de la început esenţa şi importanţa titlului „Cetăţean de Onoare al raionului Rezina”. Dnii V.Botnari şi (…) poate şi au careva merite faţă de Partidul Democrat, dar nu şi faţă de raionul Rezina. Construcţia drumului Rezina-Orhei a durat 8 ani şi, potrivit Curţii de Conturi, acest obiect ar fi mai degrabă un subiect pentru dosare penale şi nu motiv pentru decoraţii. Dealtfel, construcţia a fost gestionată de ÎS ”Administraţia de Stat a Drumurilor”, iar unele vizite la şantier ale ministrului V.Botnari … nu cred că au avut mare importanţă.

Ca şi multiplele promisiuni ale dumnealui privind construcţia drumului de ocolire a s. Ciorna şi or. Rezina, care aşa şi au rămas doar vorbe goale”, scria săptămânalul CUVÂNTUL într-un articol la 3 februarie 2017.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker