Social

Școlile din Chișinău trec în regim online

Toate școlile din mun. Chișinău trec în regim online pe o perioadă nedeterminată începând de luni, 22 martie.

Studiile se vor desfășura în totalitate online, iar perioada este nedeterminată. Anunțul a fost făcut de către Edilul Capitalei, Ion Ceban, în urma ședinței Comisiei Municipale Extraordinare de Sănătate Publică.

Totodată, Primarul Capitalei a solicitat vaccinarea cadrelor didactice în mod urgent și a menționat că în orele de vârf în stațiile transportului public vor fi prezenți carabinieri pentru a evita supra-aglomerarea.

„Vom solicita autorităților centrale pentru a ne oferi vaccinuri pentru cadrele didactice. În prezent, în mun. Chișinău sunt 15.000 de cadre didactice care trebuie vaccinați. Totodată, vom transmite Ministerului Afacerilor Interne ca, în orele de vârf, să fie prezenți carabinieri în stațiile de transportului public pentru a nu admite aglomerarea”, a menționat Ion Ceban.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker