Evenimente

Starea de urgență în sănătate publică a fost extinsă până pe 18 aprilie

Starea de urgență în sănătate publică a fost extinsă până pe 18 aprilie.

Aproximativ toate raioanele din țară sunt sub Cod roșu, care se instituie din momentul înregistrării a 100 de infectări la 100 mii populație. Cea mai gravă situație se atestă în mun. Chișinău, ulterior în raioanele Anenii Noi, Ialoveni, Strășeni, Briceni.

Astfel, CNESP a instituit o serie nouă de măsuri menite să stopeze răspândirea virusului COVID-19.

CNESP a decis modificarea programului de lucru a centrelor comerciale, acestea vor activa până la 18:00, iar piețele vor activa până la ora 15:00. Restaurantele și localurile de alimentație publică vor putea primi vizitatori doar până la ora 20:00. De asemenea, CNESP interzice desfășurarea în unitățile de alimentație publică a nunților, cumetriilor, aniversărilor și altor evenimente.

Totodată, din 23 martie, persoanele care vor intra în Republica Moldova, indiferent din ce țară vin, vor fi obligați să prezinte testul negativ la COVID-19, efectuat în ultimele 72 de ore. Cetățenii moldoveni care la intrarea în țară nu vor avea efectuat testul, vor fi obligați să respecte regimul de autoizolare pentru 14 zile.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker