EvenimenteȘoldănești

Ce chestiuni vor fi dezbătute la următoarea şedinţă a Consiliului Raional Şoldăneşti

Consiliul Raional Şoldăneşti preconizează să examineze în sesiunea de la sfârşitul lunii martie curent următoarele chestiuni: „Cu privire la executarea deciziilor anterior adoptate de Consiliul Raional”; „Cu privire la aprobarea executării bugetului raional pe anul 2020”; „Cu privire la măsurile de organizare şi desfăşurare a odihnei de vară a elevilor pentru sezonul de vară 2021”.

În conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la procedurile de asigurare a transparenţei în procesul de elaborare a proiectelor şi deciziilor Consiliului Raional Şoldăneşti, preşedintele raionului a demarat procesul de consultări/dezbateri publice ale respectivelor proiecte de decizii.

Scopul consultărilor este de a îmbunătăţi proiectele de decizii astfel ca documentele finale să reprezinte o viziune consolidată, de consens a autorităţilor administraţiei publice locale, organizaţiilor neguvernamentale şi tuturor membrilor societăţii, anunţă www.soldanesti.md. 

Cetăţenii, alte părţi cointeresate pot consulta proiectele de decizii şi materialele aferente acestora pe pagina www.soldanesti.md şi îşi expune aici toate sugestiile şi recomandările pentru îmbunătăţirea documentelor nu mai târziu de 25 martie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker