Social

Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” intenționează să se extindă și la Orhei

Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România, intenționează să se extindă în Republica Moldova și să deschidă o filială și la Orhei.

Subiectul a fost discutat astăzi, 18 martie, în cadrul unei întâlniri oficiale între rectorul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, Tudorel Toader, și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, informează uaic.ro.

În cadrul discuției, conducerea Universității ieșene și-a manifestat interesul pentru o nouă filială în Republica Moldova, și anume la Orhei, unde viitorii studenți ar putea opta pentru programe de studii în licență sau master.

De menționat este faptul că Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” are deja două extensiuni în Republica Moldova, și anume una la Bălți și una la Chișinău.

Zabelinschi Anton

Îți livrăm doza zilnică de știri de calitate.
Devino membru al echipei CUVÂNTUL: https://cuvintul.md/abonare/

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker