Politic

Vladimir Golovatiuc este candidatul propus la funcția de premier de majoritatea parlamentară

Vladimir Golovatiuc este candidatul propus la funcția de premier de majoritatea parlamentară.

Declarația a fost semnată de 53 de deputați. În prezent acesta ocupă funcția de ambasador al Republicii Moldova în Rusia, fiind numit în această funcție prin decizia Guvernului Chicu în decembrie 2020.

Declarația prin care este anunțată candidatura este semnată de 53 de deputați care la 18 martie au formalizat o nouă majoritate în susținerea candidatului.

Amintim că marți, 16 martie, după o zi întreagă de consultări cu formațiunile politice, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a desemnat pe Igor Grosu pentru funcția de prim-ministru.

Vezi și: Ultima oră! Igor Grosu este candidatul înaintat de Maia Sandu la funcția de prim-ministru.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker