Evenimente

Al doilea bărbat din Ţareuca în ultimele două săptămâni spulberat pe şosea de o maşină

În seara zilei de luni, în jurul orei 20-00, pe traseul Rezina – Orhei, lângă satul Țahnăuți, un camion de mare tonaj a tamponat din spate o căruță. Calul a pierit pe loc,  iar căruțașul, în stare foarte gravă, a fost transportat la Spitalul Raional Rezina, unde la scurt timp a decedat.

După cum a relatat pentru CUVÂNTUL Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, căruțașul decedat ar fi un tânăr de 30 de ani, originar din satul Țareuca. Șoferul camionului în vârstă de 48 de ani este din or. Râbnița și se deplasa spre Rezina. Dânsul susține că la acel moment ar fi fost orbit de lumina unui alt mijloc de transport ce venea în întâmpinare. În același timp, V. Dascăl afirmă că cercetările prealabile dau de bănuit excesul de viteză, ceea ce a făcut imposibilă efectuarea manevrei corecte, deoarece căruța  era echipată corespunzător,  având și semne reflectorizante.

Pe cazul dat se întreprind investigații penale și dacă vina șoferului va fi demonstrată în proces judiciar, el riscă privațiune de libertate până la 7 ani.

Amintim că pe 13 octombrie c. un alt bărbat din satul Ţareuca a fost spulberat pe şoseaua spre Rezina de un automobil, pierzându-şi viaţa.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker