EvenimenteOrheiRezina

Polițiștii din Rezina și Orhei întreprind o serie de măsuri menite să prevină răspândirea virusului COVID-19

Polițiștii din Rezina și Orhei întreprind toate măsurile necesare stopării răspândirii virusului COVID-19.

Polițiștii din Rezina și Orhei întreprind o serie de măsuri menite să prevină răspândirea virusului COVID-19.

Astfel, IP Rezina întreprinde vizite constante în magazine și spații publice, unde reamintește oamenilor de măsurile principale de prevenție, precum: Evitarea după posibilitate a locurilor/spațiilor aglomerate, îndeosebi pentru persoanele în vârstă, persoane cu boli cronice, gravide, părinți care au copii sub 2 ani, persoanele ce acuză semne de infecție respiratorie, respectarea distanței fizice de cel puțin 1 metru între persoane. 

Spălarea frecventă a mâinilor cu apă și săpun sau dezinfectarea cu soluție pe bază de alcool, purtarea măștilor de protecție în transportul public, în spațiile publice și în locuri unde este imposibil de a respecta distanța între persoane. 

Totodată, polițiștii din Orhei au întreprins o serie de vizite în lăcașele sfinte, unde au vorbit cu slujitorii cultelor bisericești. Astfel, IP Orhei vine cu următoarele recomandări:  Comunicați cu enoriașii despre măsurile de prevenire și protejare a infecției COVID – 19, dezinfectați toate suprafețele care sunt frecvent atinse, precum icoanele și alte lucruri din biserică, purtarea măștii este obligatorie, abținerea de la organizarea meselor de pomenire, etc.

Informați-vă din surse oficiale despre COVID–19 și evitați informațiile false.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker