Politic

Igor Grosu este candidatul înaintat de Maia Sandu la funcția de prim-ministru

Ultima oră! Igor Grosu este candidatul înaintat de Maia Sandu la funcția de prim-ministru.

După ce pe parcursul zilei de astăzi au avut loc consultări cu partidele parlamentare, Maia Sandu susține în prezent un briefing de presă. Președinta Republicii Moldova a menționat că știe despre faptul că Mariana Durleșteanu și-a retras candidatura la funcția de prim-ministru și astfel, îl propune pe liderul interimar al PAS, Igor Grosu, pentru funcția de prim-ministru.

Vezi și: Mizează pe o funcție nouă? Durleșteanu și-a retras candidatura la funcția de prim-ministru, dar a anunțat că nu pleacă din politică.

Am luat act de decizia doamnei Mariana Durleșteanu de a-și retrage candidatura pentru funcția de prim-ministru. Având în vedere că nu există la moment un candidat care să fie susținut de o majoritate parlamentară absolută formalizată, am decis să-l înaintez pe Igor Grosu în calitate de candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova. I-am cerut domnului Grosu să pregătească programul și să formeze echipa de guvernare cu care să meargă în Parlament.”, a declarat Maia Sandu în cadrul briefingului de presă.

decretIgor Grosu este candidatul înaintat de Maia Sandu la funcția de prim-ministru
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker