Social

Vă invităm să deveniţi ctitori ai unui nou Sfânt Locaş

  Comunitatea ortodoxă cu hramul „Înălţarea Domnului”, or. Rezina, vine cu un apel către toţi oamenii de bună credinţă de a contribui la bunul mers al lucrărilor de construcţie a bisericii noi, de pe str. Păcii, or. Rezina, care va fi ridicată în cinstea strămoşilor noştri şi a viitoarelor generaţii.

 

Pentru continuarea lucrărilor de construcţie a bisericii, pe care cu ajutorul Domnului le-am început, sunt necesare în continuare sume considerabile de bani. Din donaţiile credincioşilor noştri nici în trei ani nu se va strânge suma necesară, deoarece posibilităţile financiare ale comunităţii noastre sunt limitate, făcând faţă cheltuielilor zilnice, dar neavând capacitatea de a absorbi acest şoc financiar. Având această unică şansă de a săvârşi lucrarea de slăvire a lui Dumnezeu într-o biserică proprie, vă rugăm să contribuiţi la continuarea lucrărilor la acest Sfânt Locaş de Rugăciune.

Întru adâncă preţuire pentru aportul dumneavoastră la înălţarea acestei biserici, indiferent de sumă, veţi fi consideraţi ctitori şi numele vă va fi înscris în înscrisul ctitorilor spre pururea rugăciune  şi pomenire la fiece Sfântă Liturghie, atâta timp cât locaşul va dăinui.

Vă îndemnăm să deveniţi ctitori ai unui nou Sfânt Locaş. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să înmulţească darul în viaţa şi în casa dumneavoastră.

Rechizitele bancare:

         IBAN:   MD53ML000000002251835168

       cod fiscal:      32022765 

Cu preţuire şi dragoste frăţească, preotul-paroh Stanislav Atamanenco împreună cu toţi enoriaşii bisericii cu hramul „Înălţarea Domnului”,

tel.: 069081453

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker