Politic

Dodon, după dialogul cu Maia Sandu: În sfârșit am avut un dialog constructiv

Dodon, după dialogul cu Maia Sandu: ”În sfârșit am avut un dialog constructiv. Mă bucur că am avut această întrevedere.

Fiind ultimii pe listă, socialiștii au avut o întrevedere cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

La final, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a ținut un briefing de presă în care a declarat că este mulțumit de cum au decurs consultările și că în sfârșit a avut un dialog constructiv cu președinta Republicii Moldova.

„După trei luni de zile, în sfârșit am avut un dialog constructiv. Mă bucur că am avut această întrevedere pentru a găsi soluții politice, constituționale și epidemiologice. Noi am înaintat un candidat la funcția de premier. Numirea unui Guvern cu funcții depline ar putea să facă față pandemiei mai eficient. Candidatura a fost înaintată anterior și are susținerea în continuare. Dacă vor fi propuse alte candidaturi noi suntem gata să le examinăm, a declarat Igor Dodon.

Totodată, liderul PSRM a menționat că este imposibilă organizarea alegerilor anticipate cu situația epidemiologică din țară. Dodon a declarat că alegerile anticipate vor fi posibile doar atunci când în țară vor fi vaccinate peste 300 de mii de persoane.

Acest Parlament trebuie resetat. La toamnă putem să discutăm, doar după ce suntem siguri că putem față crizei pandemice. Acest lucru va fi doar când situația pandemică se va ameliora. Numai atunci când vor fi vaccinați 300 – 400 de mii de persoane ar posibilă organizarea. Acum nu este posibilă organizarea anticipatelor.”, a mai spus Dodon.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker