Evenimente

Mai mulți lucrători medicali au fost depistați pozitiv la COVID-19 după ce au fost vaccinați

Mai mulți lucrători medicali au fost depistați pozitiv la COVID-19 după ce au fost vaccinați.

Mai exact, este vorba despre patru angajați medicali, care au fost testați pozitiv la COVID-19 la câteva zile după administrarea primei doze de vaccin anti-COVID-19, livrate de compania AstraZeneca.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a declarat că persoanele vaccinate erau în perioada de incubație, și nu știau că sunt infectate în acel moment. Totodată, reprezentanții Ministerului au dat asigurări că vaccinul este eficient și nu este periculos.

„Toate vaccinurile administrate nu conțin în componența lor virus, nu induc boală și nici nu o declanșează. Ele sunt sigure și eficiente”, au declarat reprezentanții Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker