Politic

Candu: Chemăm oamenii la alegeri ca să-i trimitem apoi la terapie intensivă?

Candu: ”Chemăm oamenii la alegeri ca să-i trimitem apoi la terapie intensivă?

Liderul Partidului Pro Moldova, Andrian Candu, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook după discuțiile avute cu președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Acesta a declarat că este un genocid să organizezi acum alegeri, dar a menționat și faptul că echipa Pro Moldova a avut un dialog constructiv cu Maia Sandu.

Valul schimbării nu poate fi oprit, dar cum și când ajungem la această schimbare sunt întrebările la care trebuie să răspundem. Să facem acum campanie electorală înseamnă genocid. Chemăm oamenii la alegeri ca să-i trimitem apoi la terapie intensivă? Ce este astăzi mai important? Ne bucurăm că Președinția a decis să meargă pe calea dialogului și a ieșit din izolare. Astăzi am avut dialog. Echipa PRO MOLDOVA este pregătită să ofere soluții și expertiză pentru problemele existente.”, a declarat Candu pe pagina sa de Facebook.

Amintim că astăzi au loc consultările cu formațiunile politice din Parlament. Primii care au avut discuții cu Maia Sandu au fost reprezentații Partidului Șor.

În prezent, au loc discuții între Partidul Democrat din Moldova și președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker