EvenimenteOrhei

Începând de astăzi, în Orhei va fi reluat procesul de învățământ în regim normal

Începând de astăzi, în Orhei va fi reluat procesul de învățământ în regim normal.

Comisia Extraordinară de Sănătate Publică din raionul Orhei, a decis ieri, 15 martie, că procesul de învățământ va fi reluat începând cu ziua de azi în regim normal.

Se reia procesul educațional în instituțiile de învățământ primar și secundar, precum și extrașcolar din raionul Orhei, începând cu 16 martie, respectând strict normele de sănătate publică privind prevenirea și răspândirea COVID-19.”, se arată în hotărârea emisă de CESP.

Totodată, CESP a menționat și despre situația epidemiologică din raionul Orhei, unde se atestă o ușoară creștere a cazurilor în ultimele două săptămâni, de la 319 la 377 cazuri de infectare cu COVID-19.

Până în prezent, în raionul Orhei au decedat 47 de persoane din cauza virusului.

s a decisÎncepând de astăzi, în Orhei va fi reluat procesul de învățământ în regim normal
Foto: radioorhei.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker