Util

Horoscop 7-13 noiembrie

Berbec: De miercuri de când intră Marte în casa prietenilor, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. Totuși, ține cont că ar putea crește peste limitele normale tensiunea dintre tine și unii membri ai anturajului. După sâmbătă, poți ajunge să te apropii de niște oameni de vază și nu-i exclus să te surpindă un telefon sau o vizită din partea cuiva drag stabilit departe.

Taur: Vineri și sâmbătă, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, făcându-te mai irascibil/ă decât de obicei. Stimulii care-n trecut nu-ți produceau nicio reacție devin zilele acestea factorii declanșatori ai unei crize de nervi în toată regula. Nu depinde decât de tine să-ți ții în frâu impulsivitatea și să gândești de două ori înainte de a spune ori a face ceva regretabil.

Gemeni: După ziua de sâmbătă, orice diferență de mentalitate dintre tine și partener poate fi trecută mai ușor dacă vorbiți despre acest lucru și vă deschideți sufletele unul în fața celuilalt. Tot începând cu acea zi, burlacii/țele acestui semn ar putea cunoaște pe cineva special peste hotare, la mare depărtare de casă ori care aparține unei alte culturi sau religii. Se naște ceva pe plan amoros.

Rac: Sâmbătă Mercur poposește în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, moment mai mult decât potrivit să te informezi de la persoanele specializate cum anume ți-ai putea îmbunătăți stilul de viață și alimentație. Dacă ai fost diagnosticat/ă cu o anumită afecțiune, cere părerea şi a unui alt medic. Veștile unui alt medic pot fi mai bune sau lămuririle sale îți îndepărtează dubiile.

Leu: Sâmbătă, Venus ajunge-n casa sănătății fizice din horoscopul tău general, îndemnându-te să ai mai multă grijă de pielea, dinții și coloana ta vertebrală. O serie de vizite la un salon de masaj, cabinetul dentistului ori câteva tratamente cosmetice pot face minuni în ceea ce privește imaginea ta și felul în care te simți cu propria persoană. Investește puțin în tine însuți/ăți.

Fecioara: Sâmbătă, poposește în casa familiei Mercur, semn că orice provocare care se ivește pe frontul casnic poate fi depășită mai mult decât onorabil dacă-ți verbalizezi gândurile și trăirile și-i încurajezi pe cei dragi să procedeze în același mod. În felul acesta, reușiți să depășiți orice moment tensionat și pe deasupra, să învățați ceva prețios de pe urma oricărei încercări apărute. 

Balanţa: De miercuri până joi, Luna se perindă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care nivelul tău de energie ar putea scădea vertiginios. Se recomandă să găsești o metodă să te pui în mișcare, dat fiind că programul nu-ți permite să lenevești prea mult. Dacă simți nevoia, ia totuși pauze scurte în mod regulat și vei vedea că vei reuși să te păstrezi în formă.

Scorpion: De marți până joi, atenția și energia ta ar putea fi solicitate cu precădere pe plan amoros și-n relație cu copiii care par să aibă mai multă nevoie de tine. De miercuri încolo, riscă să se tensioneze nițel atmosfera în cadrul familiei. Dacă ai impresia că stați pe un butoi cu pulbere gata oricând să explodeze, poate ar fi cazul să spuneți ce aveți pe suflet și să vedeți ce-i de făcut.

Săgetător: De sâmbătă încolo, Venus se plimbă prin casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, semn că-n săptămânile care urmează ți-ar putea apărea în cale oportunități de valorificare a economiilor și/sau de suplimentare a veniturilor. Oricare ar fi situația, cert este că n-ar strica totuși să fii selectiv/ă, cel puțin într-o anumită proporție. În caz contrar, se pot arăta și pagube.  

Capricorn: De sâmbătă încolo, Mercur se plimbă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care mintea ta ar putea fi mai activă decât de obicei, cel mai probabil în născocirea unor scenarii care mai de care mai îndepărtate de realitate. Poate dacă ți-ai folosi tehnica vizualizării în alte scopuri, starea ta de spirit ar fi alta. Gândește-te la această posibilitate și totul va fi altfel. 

Vărsător: De sâmbătă, Mercur se plimbă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, trezindu-ți pofta de a face schimb de opinii și viziuni cu membrii anturajului tău. În acest fel, ajungi să-ți dai seama cât de multe lucruri împărtășiți de fapt. Vineri și sâmbătă, poți fi cam repezit la vorbă, deci abține-te de la comentarii care nu-și au locul. Încearcă să fii diplomat/ă.

Peşti: Intrarea lui Venus în casa prietenilor de sâmbătă dă startul unei perioade în care viața ta socială înflorește. Indiferent dacă pătrunzi tu într-un cerc nou de persoane sau apar fețe noi în anturajul tău, cert este că se aduce un suflu proaspăt în acest sector al vieții tale. Tranzitul Lunii prin zodia nașterii tale care se întinde de marți până joi îți conferă mult șarm.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker