Politic

Ministerul Sănătății are 3 secretari de stat noi

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale are 3 secretari de stat noi.

Guvernul interimar a numit astăzi în funcție mai mulți secretari de stat. Mai exact, este vorba despre 3 secretari de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și 2 la Ministerul Justiției.

Secretarii de stat de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale sunt Igor Curov, Denis Cernelea și Vasile Pușca, iar de la Ministerul Justiției – Alexandru Pleșca și Tatiana Tverdun.

„Avem de gestionat o criză, în special în ceea ce ține de Ministerul Sănătății, dar și la Justiție. Funcțiile vacante vor fi suplinite cu oameni din sistem, care nu au nimic cu politica. Experiența lor ne va permite să gestionăm eficient criza cu care ne confruntăm”, a declarat premierul interimar Aureliu Ciocoi.

De menționat este faptul că Aureliu Ciocoi a precizat că noii secretari de stat au fost numiți doar pe durata exercitării mandatului acestui Guvern în demisie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker