EvenimenteTelenești

Un bărbat din Telenești l-a înjunghiat pe consăteanul său după un conflict izbucnit între cei doi

Un bărbat din Telenești l-a înjunghiat pe consăteanul său după un conflict izbucnit între cei doi.

Incidentul a avut loc pe 14 martie curent. Polițiștii din Telenești au primit un apel telefonic de la un bărbat în vârstă de 59 de ani, care le-a comunicat că la înjunghiat pe vecinul său în urma unui conflict iscat între ei.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că după ce au consumat alcool, între bărbați s-a iscat un conflict. În urma conflictului, bărbatul de 59 de ani i-a aplicat celuilalt bărbat o lovitură cu un cuțit de bucătărie în regiunea abdomenului.

Bărbatul rănit a fost internat în stare gravă în Spitalul Raional Telenești, unde a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker