Politic

Dodon: Este inadmisibil blocarea tuturor proceselor economice pe care le propune președintele lockdown, Maia Sandu

Dodon: ”Este inadmisibil blocarea tuturor proceselor economice pe care le propune președintele lockdown, Maia Sandu.”

Președintele socialiștilor, Igor Dodon, a convocat astăzi dimineața deputații socialiști într-o nouă ședință, unde a criticat iarăși acțiunile întreprinse de președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Declarațiile au fost făcute pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon, unde acesta a subliniat că este ”inadmisibil blocarea tuturor proceselor economice și instituționale pe care le propune președintele lockdown, Maia Sandu.”

Am reiterat gravitatea situației în toate domeniile și am subliniat inadmisibilitatea blocării tuturor proceselor economice și instituționale pe care le propune președintele lockdown, Maia Sandu. Or, instituirea unui lockdown total cu blocarea tuturor activităților economice, închiderea piețelor și centrelor comerciale, ar conduce la consecințe și mai grave sociale și economice, nu ține cont de opinia cetățenilor și este contraproductivă, mai ales în preajma campaniei agricole de primăvară.”

Totodată, Dodon a precizat că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova va continua ”eforturile în vederea formării unui guvern funcțional, care să poată cu adevărat stabiliza și scoate țara din criză, să asigure vaccinarea cât mai completă și rapidă a cetățenilor.”

Amintim că sâmbătă, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut instituirea lockdown-ului pe teritoriul Republicii Moldova, din cauza situației pandemice grave. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker