Social

Primele premii au fost oferite prietenilor fideli ai CUVÂNTUL-ui

Primele premii au fost oferite prietenilor fideli ai CUVÂNTUL-ui.

La Apelul redacției săptămânalului CUVÂNTUL de a deveni membru al echipei noastre avem deja câteva reacții îmbucurătoare. Andrei Gârlea și Nina Mușinschi din Rezina, Iacob Cazacu-Istrati din Canada, Eugenia Josan din Țahnăuți, Boris Răileanu din Zorile, Timofei Moraru din Sărătenii Vechi încă o dată și-au confirmat statutul de prieteni fideli ai săptămânalului regional CUVÂNTUL. 

Grație lui Andrei Gârlea, de exemplu, în anul curent 41 de familii și instituții publice din raionul Rezina vor primi săptămânalul CUVÂNTUL. Nina Mișinschi a perfectat din propriile resurse 6 abonamente anuale, iar Iacob Cazacu-Istrati, originar din Vadul-leca, Telenești, în prezent stabilit în Canada, a făcut un cadou frumos baștinii, abonând pe 10 luni Liceul “Adrian Păunescu”, cele două gimnazii, două grădinițe de copii, două case de cultură și o familie din comuna natală. O donație frumoasă întru susținerea activității redacției a făcut și Eugenia Josan din Țahnăuți.

Vă mulțumim din suflet, stimați prieteni, pentru susținere și vă anunțăm că toți sunteți beneficiari ai premiilor noastre anunțate pentru anul 2021 și anume: o cană cu simbolica săptămânalului CUVÂNTUL, o sticlă de vin Merlot, 2 cărți din serialul “30 de întrebări de-acasă”, dreptul de a publica gratuit în CUVÂNTUL câte 2 felicitări.

Încearcă și tu, vezi cele 3 variante de abonare: Contribuitor, Fan și Patron.

Premiile pot fi ridicate la redacție în zilele de luni, marți, miercuri între orele 8.00-16.00 sau, la dorința dumneavoastră, pot fi redirecționate unei persoane sau instituții. 

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate!


Redacția

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker