Advertoriale

Află cum poți deveni Patronul redacției CUVÂNTUL

După cum bine știți, nu demult redacția noastră a lansat sistemul de abonare online la Ziarul Cuvântul. Astfel, acum Patronul redacției poate deveni oricine își dorește, iar noi am încercat să simplificăm cât de mult posibil pașii necesari.

Astăzi vă vom arăta ce etape trebuie să parcurgeți pentru a perfecta un abonament și a deveni parte din redacția noastră. 

Pentru început, accesați site-ul cuvintul.md secțiunea Abonare: cuvintul.md/abonare/.

Află cum poți deveni Patronul redacției CUVÂNTUL

Odată ce ați deschis pagina, aveți la alegere 3 variante de Abonamente: Contribuitor, Fan și Patron, fiecare cu beneficiile sale, despre care am povestit AICI. După ce v-ați decis care Abonament este cel mai potrivit pentru voi, bifați căsuța Termeni și Condiții și apăsați ”Abonează-te”.

Află cum poți deveni Patronul redacției CUVÂNTUL

Vezi: Ziarul Cuvântul a lansat sistemul de abonare în mediul online.

Imediat pe ecranul vostru se va deschide pagina care va permite achitarea abonamentului. 

Află cum poți deveni Patronul redacției CUVÂNTUL

Pe pagina respectivă introduceți datele cardului, menționați numele și prenumele dumnevoastră, adresa de email, numărul de telefon, țara și orașul unde locuiți, pentru ca ulterior noi să putem lua legătura cu voi pentru acordarea beneficiilor aferente abonamentului perfectat. La sfârșit, apăsați butonul ”Plătește”, după care veți primi un email cu confirmarea plății. 

Află cum poți deveni Patronul redacției CUVÂNTUL

Felicitări, acum faceți parte din echipa noastră, ne ajutați să existăm și să creăm conținut unic pentru voi! Susține-ți presa independentă, cu mai multe resurse putem face mai mult!

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker