EvenimenteOrhei

VIDEO// Doi bărbați din Orhei l-au jefuit și bătut pe un consătean

Doi bărbați din Orhei l-au jefuit și bătut pe un consătean.

Incidentul a avut loc pe 11 martie. Tânărul de 20 de ani se deplasa spre acasă, iar pe drum s-a întâlnit cu doi consăteni care consumase anterior alcool.

Fiind sub influența alcoolului, cei doi bărbați i-ar fi aplicat tânărului mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în diferite părți ale corpului. 

Totodată, indivizii iar fi sustras telefonul mobil și o boxă, după care l-au ridicat de pe jos ți l-au îndemnat să plece spre casă. Tânărul de 20 de ani a depus o sesizare la poliție, iar în urma cercetărilor, polițiștii au identificat și reținut doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 24 și respectiv 30 de ani, ambii fiind din raionul Orhei. 

În cadrul discuțiilor purtate la IP Orhei, ambii bărbați și-au recunoscut vina, iar în prezent aceștia sunt cercetați penal. Dacă vor fi găsiți vinovați, ambii riscă câte 7 ani de închisoare.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker