Social

Următoarele loturi de vaccin urmează să ajungă în țară pe 22 martie

Următoarele loturi de vaccin urmează să ajungă în țară pe 22 martie.

Republica Moldova urmează să recepționeze încă două loturi de vaccin anti-COVID-19 până la sfârșitul lunii martie. Mai exact, este vorba despre 21.600 de doze care urmează sa ajungă pe 22 martie și încă 24.700 de doze care urmează să ajungă pe 24 martie.

Totodată, țara noastră va primi în aprilie încă 72.000 de doze prin intermediul platformei COVAX. Cel puțin asta a declarat Tatiana Zatîc în cadrul în cadrul emisiunii „Dreptul la replică”, informează agora.md.

Din numărul total de doze, în țară vor fi livrate seruri de la AstraZeneca și Pfizer. Potrivit oficialei, 24.700 de doze vor fi Pfizer/BioNTech, preparat care necesită condiții speciale de păstrare, la -70 de grade.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker