Electorala 2016: Voteaza informat

Expert rus: Igor Dodon este corupt şi instabil

Expertul rus, Igor Hriukin îl caracteriza pe Igor Dodon, într-un articol postat de Agenţia rusească Regnum, drept un candidat corupt şi instabil. Acesta mai susţine că, indiferent de cine va învinge în turul doi al alegerilor, Rusia a ieşit perdantă din aceste prezidenţiale, relatează www.radioorhei.info.

Acesta a declarat recent că peninsula Crimeea, ocupată de Federaţia Rusă în 2014, este teritoriu rus, declaraţii care au stârnit nemulţumire în Ucraina.

Unii deputaţi ucraineni au afirmat chiar că în cazul victoriei lui Igor Dodon la alegeri, Ucraina ar putea introduce o blocadă pe segmentul său de fronieră cu Republica Moldova.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker