Social

Un tânăr din Orhei a vrut să-și strângă bani pentru tratament, dar a fost jefuit de un escroc

Un tânăr din Orhei a vrut să-și strângă bani pentru tratament, dar a fost jefuit de un escroc.

Astăzi vă vom povesti despre Marcel Lemnaru. Un tânăr din raionul Orhei, care a sperat că va fi ajutat, dar de fapt a rămas fără nimic. Escrocii i-au promis ajutor, dar de fapt i-au sustras toți banii de pe cardul bancar și au dispărut. 

Marcel Lemnaru este un tânăr din raionul Orhei, în vârstă de 24 de ani, care este țintuit în scaunul cu rotile. Marcel a fost abandonat de părinți de la vârsta de un an, acesta s-a născut cu o dizabilitate locomotorie, a urmat mai multe tratamente și chiar și o intervenție chirurgicală, dar totul a fost fără succes. Medicii i-au promis că îl ajută și îi fac următoarea operație gratis, însă va avea nevoie de bani pentru reabilitare. 

Fiind singur, tânărul a făcut un apel public pe o rețea de socializare, unde a cerut ajutor. Un necunoscut i-a răspuns la postare și i-a zis că ar vrea să-l ajute doar că are nevoie de datele cardului pentru a-i face transfer. În realitate însă, individul a sustras toți banii, scrie publika.md.

O persoană de pe un site de socializare, a insistat să îi ofer datele de pe spatele cardului. El spunea că vrea să mă ajute cu bani. Eu îmi doresc să merg, dar acum nu mai am nici o şansă. ” , a declarat băiatul. 

Marcel a depus o sesizare la poliție, iar acum polițiștii întreprind toate măsurile necesare pentru a identifica persoana vinovată. 


Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker