Util

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec

Sănătate

Luna Plină de miercuri se manifestă plenar în casa plăcerilor din horoscopul tău general, fapt care denotă că ai putea fi tentat să te dedai la excese săptămâna aceasta. Nu te trage de la nimic, dar asigură-te că orice faci sau consumi se încadrează în limitele moderației. Evită, de asemenea, să te implici în activități cu grad mare de risc, chiar dacă totul pare să se desfășoare în siguranță.

Bani și carieră

Luna Plină de miercuri indică faptul că, cel puțin zilele acestea, ți-ai putea suplimenta veniturile dintr-o activitate extraprofesională care-ți surescită interesul și căreia-i dedici o mare parte a timpului tău liber. Gândește-te cum ai putea face ca acest hobby să genereze nu numai veselie și bună dispoziție, ci și bani în plus. Nu-i exclus ca, în timp, s-ajungi să-l transformi într-o carieră.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Plină de miercuri mai simbolizează și iubirea și copiii, semn că aceste aspecte ale vieții tale ar putea juca un rol important în viața ta săptămâna aceasta. Dacă nu ți-ai găsit jumătatea până acum, dar ai pus ochii pe cineva de ceva timp încoace, n-ar fi rău să vă dați întâlnire zilele acestea. Astrele promit să te sprijine în acest demers, deci nu-ți face griji.

Taur

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui să te abții weekend-ul acesta de la alimentele dulci și/sau grase. Dacă totuși îți vine greu să reziști poftei, poate ar fi bine să fii moderat/ă. Este o chestiune de voință, iar acest lucru nu-ți lipsește absolut deloc. Caută să-ți impui niște limite pe care să nu le depășești deloc.

Bani și carieră

Luna Plină de miercuri se manifestă plenar în casa caselor din horoscopul tău general, indiciu cum că se anunță o săptămână favorabilă celor care caută să vândă/cumpere/închirieze un imobil ori un teren, fie pentru a rezida, fie pentru a-și desfășura activitatea profesională. Par să se întâmple multe perioada aceasta pe frontul domestic, dar nu-ți neglija cariera în acest răstimp.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește Luna Plină de miercuri simbolizează familia, semn că s-ar putea încheia săptămâna aceasta un capitol al relației tale cu părinții. Poate n-ar strica să ștergi cu buretele unele întâmplări mai puțin fericite printre ai cărei protagoniști se numără și să înveți să-i iei așa cum sunt fără a le mai pretinde să se schimbe. Cheia unor legături strânse este toleranța.

 

Gemeni

Sănătate

Luna Plină de miercuri stimulează axa cunoașterii din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa comunicării. Acest lucru sugerează că discuțiile cu persoanele din jurul tău se pot dovedi de un real ajutor în procesul de aducere la nivelul adevăratului tău potențial. Feedback-ul lor îți arată care sunt aspectele la care ești deficitar/ă.

Bani și carieră

Luna Plină de miercuri se suprapune, așa cum am spus peste axa cunoașterii și a deplasărilor, semn că săptămâna aceasta este favorabilă susținerii de pitch-uri, participării la interviuri de angajare, întâlnirilor de afaceri importante, dar și activităților care presupun birocrație și contact repetat cu instituțiile statului. Cei care fac naveta pot resimți mai tare oboseala drumului.

Familie și cuplu

Luna Plină de miercuri se formează în casa rudelor apropiate și a vecinilor din horoscopul tău general, fapt care denotă că s-ar putea să vă vorbiți și să vă vizitați mai des decât de obicei săptămâna aceasta. Abilitățile tale de comunicare și socializare se anunță a fi la cote ridicate, ceea ce-nseamnă că vei face deliciul întâlnirilor la cafea, discuțiilor la telefon sau pe e-mail.

 

Rac

Sănătate

În intervalul luni-miercuri, dar și duminică, nevoia face c-ar cam trebui să petreci ceva timp în compania propriei persoane și a niciunui alt om. Dar se face că ți-e cam groază să stai de unul singur fără nimeni altcineva să-ți țină de urât decât propriile gânduri. Fii curajos/oasă și-nfruntă-ți subconștientul. Dacă cineva-ți zice ceva care pare o răutate, cere lămuriri. Poți înțelege greșit.

Bani și carieră

Superiorii tăi ar putea da dovadă, cel puțin în intervalul luni-miercuri, de o gândire destul de îngustă care nu se acomodează prea ușor felului în care vezi tu lucrurile sau abordezi sarcinile primite la serviciu. Dacă nu-ți dorești avertismente, joacă așa cum ți se cântă. Joi și vineri las-o mai moale cu ieșirile cu prietenii întrucât s-ar putea să nu dispui de bugetul necesar pentru ele.

Familie și cuplu

Deși nu ți-e deloc greu să-ți faci prieteni noi, caută, cel puțin în intervalul luni-miercuri, să consolidezi amicițiile pe care le ai deja. Abilitățile tale de comunicare și socializare se pot dovedi un aliat de nădejde în acest sens. Geloziile nu-și au rostul pe acest plan căci pot să afecteze încrederea pe care a-ți construit-o în timp. Nu lăsa banii să intervină în prieteniile voastre.

Leu

Sănătate

Marți și/sau miercuri, cineva te-ar putea atinge la coarda sensibilă, fapt care te poate face să-ți ieși din fire, cu atât mai mult cu cât obișnuiești să-ți internalizezi stările. Dacă te aprinzi mai ușor decât ar fi cazul, poate nu ți-ar strica să acorzi câteva minute pe zi meditației. Așa reușești să-ți consolidezi echilibrul emoțional, astfel încât să nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta.

Bani și carieră

În jurul zilei de joi, poți experimenta cea mai productivă zi a săptămânii lucrătoare, motiv pentru care ți se recomandă să te ocupi atunci, dacă-i posibil, de sarcinile de lucru cele mai istovitoare. Ar mai merita menționat faptul că activitățile de pionierat și cele care-ți stimulează simțul creativ se află sub oblăduirea astrelor zilele acestea, prilej numai bun să-ți pui talentele la contribuție.

Familie și cuplu

Marți și/sau miercuri, poți fi tentat/ă să adopți o atitudine defensivă, mai ales în raport cu rudele apropiate. Dar cuvintele tale pot funcționa ca unui balsam vindecător, deci folosește-ți vocea să aduci alinare și o vorbă bună la nevoie. Dacă ai ceva timp liber în intervalul joi-sâmbătă, vizitează-ți părinții și întâmpină-i c-o minte deschisă. Duminică, rezervă-i timp celui drag.

Fecioară

Sănătate

Se prea poate să-ncepi săptămâna cu stângul cât privește acest sector. Poate te supără ceva la nivel fizic sau doar îți trec tot felul de gânduri prin cap care-ți afectează echilibrul mental. Marți și miercuri, Luna se plimbă prin zodia nașterii tale, predispunându-te la stări de spirit oscilante. Găsește-ți un reper stabil pentru a nu ajunge să derutezi, pe tine și ceilalți, cu dispozițiile tale.

Bani și carieră

Dacă lunea aceasta te gândești să investești într-un plan pe termen lung sau te invită cineva să te alături unui proiect cu condiția să contribui în prealabil cu o cotizație, poate ar fi mai bine să refuzi. Ai putea avea parte de-ncurcături la serviciu marțea și/sau miercurea aceasta, dar le poți face față cu brio. În jurul sau în cursul zilei de joi, poți fi recompensat/ă cu o primă sau un bonus.

Familie și cuplu

Angajamentele sociale te-ar putea ustura la buzunare destul de mult lunea aceasta, deci poate n-ar fi rău să le triezi. Cu toate acestea, marțea se anunță de bun augur vieții amoroase, mai ales a nativilor/elor implicați/te-n relații la distanță sau cu persoane de altă cultură/naționalitate/religie. La fel de favorabile, se arată a fi și joia și vinerea. Iată un prilej bun să-ți recucerești partenerul.

Balanţă

Sănătate

Ziua de luni nu se anunță prea grozavă pe acest plan. Poate c-ai putea experimenta un oarecare disconfort fizic sau doar nimic nu pare să te mulțumească la propria persoană și cei din jurul tău. Caută să te simți confortabil în pielea ta și fii mai puțin critic/ă cu cei din jurul tău. Astfel, se poate spune că reușita acestei zilei ține mai mult de atitudinea avută față de tine și ceilalți.

Bani și carieră

Dacă interacționezi adesea cu publicul prin prisma serviciului, ziua de luni riscă să nu fie tocmai cea mai reușită. Nu adopta un aer de superioritate, iar dacă șefii cred că nu abordezi tocmai bine eventualii clienți noi, pot avea dreptate, cel puțin într-o anumită măsură. Marți și/sau miercuri, planurile de viitor și/sau proiectele de grup pot presupune o investiție mai mare decât poți face.

Familie și cuplu

Zilele de marți, joi, vineri și sâmbătă se-ntrevăd a fi de bun augur atât pentru viața ta socială, cât și pentru cea sentimentală. Te poți întâlni cu oportunitatea de a cunoaște persoane noi cu care să-ncepi o prietenie frumoasă sau chiar o relație de cuplu promițătoare. Tot în acest interval, poți programa activități în doi care să te aducă mai aproape de partener, atât fizic, cât și emoțional.

Scorpion

Sănătate

Marțea și/sau miercurea aceasta te-ai putea afla într-o dispoziție mai receptivă decât de obicei, absordind energiile persoanelor cu care intri-n contact și ale locurilor pe care le frecventezi. Această hipersensibilitate și-ar putea pune amprenta asupra bunăstării tale fizice, procopsindu-te cu o durere de cap la propriu. Caută să-ți construiești un fel de barieră-mpotriva acestor vibrații.

Bani și carieră

Zilele de marți și miercuri te pot ustura cam mult la buzunare. Norocul face însă c-ai putea primi joi un bonus sau o primă de la angajator drept recompensă pentru unele succese recente. Totuși, indicat ar fi să te limitezi la cheltuielile care sunt o prioritate perioada aceasta. În ultimele două zile lucrătoare, așteaptă-te la termene-limită reduse și sarcini care nu figurează-n fișa postului.

Familie și cuplu

Ziua de luni se prefigurează a fi nu tocmai bună-n privința vieții de cuplu întrucât ar putea ieși la suprafață mai evident ca niciodată diferențele dintre tine și partener. Marți și miercuri, s-ar dori să-ți ții-n frâu gelozia și posesivitatea care-ți pot afecta relația cu persoana iubită și/sau copiii. De joi până vineri, se creează un context astral potrivit excursiilor cu cei dragi în afara orașului.

Săgetător

Sănătate

Nu ești genul de persoană care se atacă prea ușor, dar nu se poate spune același lucru despre tine marțea și/sau miercurea aceasta. Iar întrucât ți-ar putea fi destul de dificil să-ți externalizezi trăirile, ai putea să te alegi cu dureri de stomac. Poate n-ar strica să găsești o metodă de a te elibera de energia negativă. Este-n interesul tău să scapi de aceste stări nu prea pozitive.

Bani și carieră

Dă tot ce ai mai bun la serviciu-n primele două zile ale săptămânii întrucât marți poți fi remunerat/ă pentru orele suplimentare ori pentru că ți-ai depășit norma. Joi și/sau vineri, sunt posibile anumite tensiuni între tine și unii colegi de muncă. Mai mult, ar fi-nțelept să-ți iei anumite măsuri de precauție în cazu-n care aparatura de la birou începe să facă nazuri.

Familie și cuplu

Dacă ai timp liber luni, n-ar fi rău să le faci părinților o vizită sau măcar să-i contactezi telefonic. Marți și/sau miercuri, este posibil să n-ai de ales decât s-alegi dacă ieși cu partenerul sau te vezi cu prietenii. Joi și duminică, viața ta de cuplu are numai de câștigat, probabil pentru că și tu și persoana iubită sunteți destul de determinați să reaprindeți scânteia-n viața sentimentală.

Capricorn

Sănătate

Zilele de sâmbătă și duminică riscă să nu te găsească-n cea mai bună formă, poate pentru că starea de dispoziție de atunci ajunge să-ți afecteze și bunăstarea la nivel fizic. Caută să faci ceva pentru a-ți schimba dispoziția. Încearcă să privești partea plină a paharului și eliberează-te cumva de stres. Sănătatea ta depinde, mai ales sfârșitul acesta de săptămână, de echilibrul tău interior.

Bani și carieră

S-ar părea că joia și vinerea se anunță a fi zilele-n care dai cel mai bun randament la nivel profesional. Cu toate acestea, s-ar dori ca-n ziua anterioară să fii atent/ă cu banii. Pot interveni cheltuieli nepremeditate și trebuie să le poți face față. Joi te poate tenta achiziționarea unui obiect sau produs care nu se află pe lista de priorități. Gândește-te dacă ar fi înțelept s-o faci.

Familie și cuplu

Riști să-ncepi săptămâna cu stângul pe acest plan. Caută să pui punct tensiunilor dintre tine și cel drag întrucât se prea poate ca această stare conflictuală să-și pună amprenta pe toate domeniile vieții tale. Dacă nu faci ceva-n această privință, este posibil ca totul s-ajungă la punctul culminant cândva-n cursul zilei de miercuri. Este-n puterea ta să eviți această descărcare de forțe.

 

Vărsător

Sănătate

Așteaptă-te ca ziua de miercuri să-ți aducă o surpriză neplăcută pe acest plan. Chiar dacă atmosfera astrală nu este una-ncurajatoare, poți face anumite lucruri pentru a evita ca lucrurile să ia o-ntorsătură nefericită. De exemplu, ai putea lăsa activitățile care te-ar putea pune-n pericol și pe cele care-ți solicită prea mult membrele pe altă dată. Încearcă să le programezi într-o altă zi.

Bani și carieră

Zilele de marți și miercuri ar putea fi destul de aglomerate la locul de muncă. Nu-i exclus să ți se delege sarcini care-ți pun la-ncercare experiența de lucru. Este posibil ca joi să cheltuiești mai mult decât ți-ai propus. N-ar fi rău să te ții de lista de cumpărături. Aceeași recomandare este valabilă și pentru zilele de sâmbătă și duminică. Nu te-ntinde mai mult decât te ține plapuma.

Familie și cuplu

Marți și miercuri dragostea pare să plutească-n aer, dar caută să nu-l sufoci pe cel drag cu prea multă afecțiune. Tot la mijlocul săptămânii ar fi de dorit să fii mai răbdător/oare cu membrii familiei de origine. Zilele de sâmbătă și duminică pot veni și ele cu evenimente importante-n planul cuplului, aducând tensiuni între tine și partener. Dar puteți evita descărcările de tensiune.

Peşti

Sănătate

Sâmbăta și duminica nu se anunță prea grozave pe acest plan. Acest lucru s-ar putea datora faptului c-ai fost cam neglijent/ă cu propria sănătate în ultima vreme. Dacă sfârșitul de săptămână nu te găsește-n cea mai bună dispoziție, înseamnă că ar trebui să ai mai multă grijă de tine. Modifică-ți pe ici, pe colo stilul de viață chiar dacă te simți bine weekendul acesta.

Bani și carieră

Comunicarea defectuoasă pe care riști s-o ai cu colegii de muncă marți și/sau miercuri v-ar putea pune bețe-n roatele exercițiului funcțiunii. Nici finanțele nu te scutesc de probleme întrucât riscă să apară cheltuieli nepreconizate-n jurul zilei de joi. În rest, nu se anunță provocări cărora-ți va fi greu să le faci față. Dacă nu te hazardezi și-ți păstrezi cumpătul, totul va merge așa cum trebuie.

Familie și cuplu

Ziua de joi nu vine cu vești bune pe plan amoros întrucât sunt posibile discuții-n contradictoriu cu partenerul. Acestea nu fac altceva decât să vă semnaleze faptul că ați cam uitat să vă comportați ca și o echipă. Sâmbăta și duminica pot aduce evenimente importante-n sfera vieții de familie. Încercați să nu abordați subiecte de discuție care v-ar putea aduce la cuțite în weekend.

Anca Simina

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker