EvenimenteOrhei

Doi frați din Orhei, uciși în bătaie, iar locuința lor a fost incendiată

Doi frați din Orhei, uciși în bătaie, iar locuința lor a fost incendiată.

Miercuri, 10 martie, polițiștii din Orhei au primit un apel telefonic în care li s-a comunicat că o casă din satul Bolohani, raionul Orhei, este cuprinsă de flăcări. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit în casă doi bărbați în stare inconștientă, în vârstă de 58 și respectiv 52 de ani.

Pe suprafața corpurilor ambilor bărbați erau prezente mai multe vătămări corporale sub formă de plăgi. Aceștia au fost transportați de urgență la Spitalul Raional din Orhei, unde ulterior au decedat.

Ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat pentru CUVÂNTUL că în rezultatul măsurilor speciale de investigații polițiștii au stabilit doi suspecți pe cazul dat, aceștia fiind doi tineri cu vârstele de 20 și 15 ani care urmează a fi reținuți pentru 72h și respectiv 24h în baza art. 166 CPP. În cadrul audierilor tinerii și-au recunoscut în totalitate vinovăția în cele săvârșite.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală în baza semnelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 145, alin. (2), Cod Penal

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker