EvenimenteRezina

O biserică din Rezina a fost jefuită. Au furat pâinea sfințită și banii

O biserică din Rezina a fost jefuită. Au furat pâinea sfințită și banii.

O biserică din orașul Rezina a fost jefuită, hoții au sustras din biserică bani și pâinea sfințită. Este vorba de aproximativ 1200 de lei.

Poliția a fost alertată de o femeie, locuitoare a orașului Rezina, care o observat că în biserică a pătruns cineva străin. Contactată de redacția CUVÂNTUL, purtătoarea de cuvânt a IP Rezina, Elena Băetrău, ne-a declarat: ”La 09 martie curent , ora 08:25 polițiștii din Rezina, au înregistrat comunicarea telefonică de la o locuitoare a or. Rezina, care a comunicat că, a depistat urme de pătrundere în biserica amplasată în or. Rezina și lipsa a 2000 lei MD.

În timpul cercetării la faţa locului, polițiștii au stabilit că, obiectele de cult, cu ajutorul cărora se petrec serviciile divine, icoanele amplasate în vizorul persoanelor în incinta bisericii şi care deseori, sunt atentatele criminale ale persoanelor ce se ocupă cu aşa gen de infracţiuni ,, ca furturile din lăcașele sfinte”, nu au fost sustrase.

La fel, a mai fost stabilit şi faptul că: – din incinta bisericii au fost sustrase bani în numerar în sumă de aproximativ 1200 lei, aflaţi la locul destinat pentru realizarea lumânărilor și obiectelor bisericești şi câteva chifle.”

La momentul de față polițiștii petrec toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor dar și a făptuitorilor ce au săvârșit infracțiunea dată!

Zabelinschi Anton

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker