Advertoriale

ACTUALIZARE! Ziarul Cuvântul a lansat sistemul de abonare în mediul online

ACTUALIZARE: Dragi prieteni, cei care au decis să ne susțină printr-o abonare în mediul online.

Dorim să vă informăm ca la sistemul de plăți a fost o eroare, care a fost remediată astăzi. Vă rugăm sa verificați, banii nu au plecat din contul dumnevoastră. Ne cerem mii de scuze, iar cei care doresc în continuare să o facă, va invităm pe pagina noastră de abonare: https://cuvintul.md/abonare/

Ziarul Cuvântul a lansat sistemul de abonare în mediul online. Oricine din voi poate deveni Patronul redacției.

Săptămâna aceasta redacția noastră a reușit să lanseze sistemul de abonare în mediul online la ziarul nostru. Toată echipa a lucrat din greu și foarte mult timp pentru ca acest lucru să devină posibil.

Acum suntem bucuroși să vă anunțăm că fiecare dintre voi poate deveni Patronul redacției noastre, iar noi vă promitem să muncim și mai mult ca fiecare dintre voi să aibă acces la informație veridică. 

Să vă povestim pe scurt ce presupune acest sistem de abonare și ce beneficii include. Noi am lansat 3 variante de abonare, și anume: Contribuitor, Fan și Patron. Fiecare din aceste abonamente are beneficiile sale, despre care vă vom povesti imediat.

Abonamentul Contribuitor: Odată ce alegi să ne susții prin cadrul acestui abonament, noi continuăm să lucrăm zilnic pentru ați livra ȚIE doza zilnică de știri proaspete. Abonamentul Contribuitor va ajuta la achitarea salariilor celor care muncesc 12h/zi pentru ca TU să citești ceva util și interesant. Totodată, după prima lună de susținere, primești dreptul să publici o felicitare gratuită în ziar şi pe site-ul cuvintul.md.

Abonamentul Fan: Susții activitatea redacției săptămânalului CUVÂNTUL, ne ești alături și ajuți redacția să-și ducă misiunea mai departe, contribuind la informarea corectă a cititorilor și implicit la scăderea numărului celor spălați pe creier. După a doua lună de susținere, noi îți oferim o carte marca CUVÂNTUL în valoare de 150 de lei, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL și dreptul să publici două felicitări gratuite în ziar și pe site. 

Abonamentul Patron: Odată ce alegi acest abonament, TU, dragă cititor, ne ajuți să supraviețuim și să continuăm să tipărim investigații noi, să luptăm cu corupția și să milităm pentru adevăr. După a treia lună de susținere, noi îți oferim două cărți marca CUVÂNTUL în valoare totală de 300 de lei, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL, o sticlă de vin de la Vinăria din Vale și dreptul de a publica trei felicitări gratuite în ziar și pe site. 

De asemenea, redacţia Cuvântul va menționa în cadrul rubricii „Persoanele care susțin CUVÂNTUL” persoanele care au contribuit la abonamentele Fan și Patron printr-un articol publicat pe site și în ziar.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate!

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker