Evenimente

Flori, cântece şi poezii pentru mame

Lumea este plină de minuni. Dar cred că nu există nicăieri primăvară mai minunată ca pe la noi. 

Începutul ei ne aduce datina străveche a Mărțişorului, ziua de omagiere a sfătosului humuleștean Ion Creangă, ziua de naștere a renumitului compozitor Eugen Doga şi, nu în ultimul rând, Ziua Internaţională a Femeii. În această zi, Femeia devine Universul, este unul din misterele omenirii, este al cincilea anotimp, în care Natura se odihnește, desfătându-se cu toate florile primăverii.

Împreună cu un grup de beneficiari ai bibliotecii am învăţat să confecţionăm buchete de flori, pe care le vor dărui mamelor, însoţite de poezii şi cântece.

O primăvară senină în suflet să aveți.

Diana Melinschi, șefa Bibliotecii Publice Vadul-Leca

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker