EvenimenteOrheiRezina

Două persoane din Orhei și una din Rezina au fost răpuse de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Suntem și pe:

Două persoane din Orhei și una din Rezina au fost răpuse de COVID-19 în ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore pe teritoriul Republicii Moldova au fost depistate alte 1788 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Din numărul total de cazuri, 11 sunt de import (3-Ucraina, 2-Germania, 1-Franța, 1- Republica Elenă, 1-România, 1- Spania, 2-Italia). 

Totodată, din numărul total de cazuri, 77 sunt lucrători medicali: medici-17, asistenți medicali-38, personal auxiliar-22.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță despre trecerea în neființă a încă 21 de persoane, dintre care două din Orhei și una din Rezina.

Mai exact, este vorba despre un bărbat de 68 de ani și o femeie de 54 de ani din raionul Orhei, care erau internați în cadrul Spitalului Raional Orhei și un bărbat de 74 de ani din raionul Rezina, care era internat în cadrul Spitalului Raional Rezina. Toți pacienții sufereau de comorbidități.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 192 985.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker