Evenimente

Peripeții nocturne

Cu toate că nopțile au devenit mai lungi, mai întunecoase, mai reci ca cele din sezonul estival, ele rămân la fel de imprevizibile și pline de surprize.

După cum ne-a relatat Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, noaptea spre miercuri a fost una deosebită pentru localitatea Cinișeuți. Pe la ora 18.00, când un autocar regulamentar staționa la oprirea „de lângă tanc”, un alt mijloc de transport ce venea din spate l-a tamponat tangențial și a dispărut de la locul accidentului. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar paguba materială adusă proprietarilor autocarului este neesențială.

La moment se întreprind măsuri de identificare a unității de transport implicată în accident. Pricina avariei ar putea fi viteza sporită, a mai spus V. Dascăl.

Un alt caz neplăcut, dar fericit, a avut loc la fel pe șoseaua Orhei–Rezina și tot lângă satul Cinișeuți. Pe la ora 6.00 a zilei de miercuri polițiștii din unitatea de patrulare au depistat şi derapat de pe carosabil o unitate auto, model Ford Fiesta. Șoferul și stăpânul vehicolului s-a dovedit a fi un cetățean, a.n. 1984, din s. Păpăuți, care se afla în stare de ebrietate avansată. Cazul se investighează.

Numărul încălcărilor regulilor de circulație pe şoselele şi drumurile din regiune, în comparație cu aceiași perioadă a anului trecut, este în creștere continuă, a precizat V. Dascăl.

foto simbol: YouTube.

 

Ion Perciun  

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker