Evenimente

Natalia Gordienko și-a lansat piesa cu care va merge la Eurovision

Suntem și pe:

Natalia Gordienko și-a lansat piesa cu care va merge la Eurovision. Piesa se intitulează ”Sugar” și a fost lansată odată cu videoclipul.

Evenimentul de lansare a avut loc la Moscova, iar la el au participat mai multe vedete rusești, printre care Lolita, Timati, Dima Bilan și Filip Kirkorov care este producătorul Nataliei Gordienko pentru concursul Eurovision.

Amintim că Interpreta Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2021. Anunțul a fost făcut de Comitetul de organizare a Concursului European de Cântec (etapa naţională).

Vezi și:  De ce anume Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest – 2021

Decizia a fost luată mai ales că Natalia Gordienko, selectată la ediţia din 2020, nu a avut posibilitatea să participe din cauza pandemiei de Covid-19.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker