Social

Au fost vaccinate peste 3800 de cadre medicale din Republica Moldova

Au fost vaccinate peste 3800 de cadre medicale din Republica Moldova.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat printr-o postare că până în prezent au fost vaccinate împotriva noului coronavirus 3849 de cadre medicale, dintre care 1245 doar ieri, 4 martie.

Amintim că campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început în Republica Moldova pe 2 martie, când în țară au fost livrate primele doze de vaccin oferite cu titlu gratuit de către România.

Startul campaniei de vaccinare a fost dat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău, iar prima persoană imunizată a fost Alexandru Botezatu, șef al Departamentului Anestezie şi Terapie Intensivă, Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Startul campaniei de vaccinare a fost dat la Spitalul Clinic Republican din Chișinău.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker