Social

Explozia autoclavei a luat viața unui bărbat

Tragedia a avut loc în gospodăria unui localnic din satul Echimăuți. În rezultatul deflagrației unui agregat, stăpânul casei, în vârstă de 60 de ani și fiul acestuia, de 30 de ani, s-au ales cu multiple răni și arsuri grave pe tot corpul, ambii fiind transportaţi la Spitalul Raional Rezina. Tatăl, însă, la scurt timp a decedat, chiar în Secția de Internare. 

După cum a relatat pentru săptămânalul CUVÂNTUL dl Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, nenorocirea a avut loc în seara zilei de 05 noiembrie, în timpul când cei doi erau preocupați cu prepararea conservelor din carne, utilizând un aparat artizanal (confecționat cu mijloace proprii). Aparatul dat nu era nici atestat și nici examinat tehnic, dar lucra la o presiune considerabilă.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru a determina toate circumstanțele acestei nenorociri, a  mai spus dl V. Dascăl.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker