EvenimenteOrhei

Zi neagră pentru Orhei. Au fost înregistrate 3 decese cauzate de COVID-19

Zi neagră pentru Orhei. Au fost înregistrate 3 decese cauzate de COVID-19

În Republica Moldova astăzi a fost înregistrat un record absolut de infectări cu COVID-19 de la începutul pandemiei, 1800 de cazuri noi.

Din numărul total de cazuri, 8 sunt de import (3-Ucraina, 1- Cehia, 1- Egipt, 1-Germania, 1-Italia, 1-România). Din numărul total de cazuri, 69 sunt lucrători medicali: medici-30, asistenți medicali-28, personal auxiliar-11.

Totodată, astăzi au fost înregistrare alte 22 de decese, 3 dintre ele fiind din raionul Orhei. Mai exact, este vorba despre doi bărbați în vârstă de 61 și respectiv 66 de ani și o femeie în vârstă de 66 de ani. Pacienții erau internați în Spitalul Raional Orhei și sufereau de comorbidități.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 191 197.

Zabelinschi Anton

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker