Evenimente

Au luptat pentru Cupa preşedintelui

Anul acesta, pentru Cupa președintelui raionului Șoldănești la minifotbal au luptat 16 echipe din majoritatea instituțiilor de învățământ preuniversitar din raion.

Pe parcursul meciului, profesorii de educație fizică  i-au ajutat pe discipoli cu sfaturi.

 Cele mai bune rezultate le-au înregistrat adolescenții din satul Poiana. Ei au jucat cu semenii lor din Cușmirca, de la care au și câștigat. Președinta raionului Svetlana Rotundu le-a oferit învingătorilor Cupa şi un premiu bănesc în sumă de 3 mii de lei. Pe locul doi s-au clasat fotbaliștii de la Gimnaziul Pohoarna, care s-au ales cu 2 mii de lei. Clasamentul este urmat de echipa de sportivi din Gimnaziul Salcia. Aceștia au beneficiat de un premiu bănesc de o mie de lei.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker