EvenimenteTelenești

S-a încheiat campionatul raionului Teleneşti la minifotbal

Duminică, 28 februarie, s-a finalizat campionatul la minifotbal, consacrat comemorării a 29 de ani de la începutul conflictului armat la Nistru pentru apărarea integrităţii şi independenţii Republicii Moldova. 

În prima semifinală s-au întâlnit echipele din Budăi şi Scorțeni, scorul fiind de 12 : 5. În a doua semifinală echipele din Negureni şi Hirișeni au ieşit de pe teren cu scorul de 5 : 1. A urmat finala mică, Scorțeni – Hirișeni, cu rezultatul 5 : 4. Iar în finala mare s-au întâlnit sportivii din Negureni şi Budăi, echipa satului Negureni devenind campioană la minifotbal, ediția 2021, cu scorul de 4 : 3.

La meciul final și la ceremonia de premiere printre microbişti s-au aflat şi președinta raionului Teleneşti, Mariana Ombun, vicepreședintele raionului Alexandru Taburceanu, şeful Secției Cultură, Tineret și Sport Pavel Casian, reprezentanți ai Comisariatului de Poliție.

Aducem mulțumiri jucătorilor pentru meciurile spectaculoase, la fel şi tuturor primarilor, Consiliului Raional, FMF, Comisariatului de Poliție pentru susținere, implicare, conlucrare și promovare în dezvoltarea fotbalului local.

Octavian Anton, președintele AFR Teleneşti

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker