Util

Horoscop 14-20 noiembrie

Berbec: Chiar dacă Luna Plină de luni se manifestă în casa opusă pe cercul zodiacal, este posibil să aibă loc evenimente cu impact emoțional puternic săptămâna aceasta, motiv pentru care te vei lămuri încă o dată care-ți sunt cu adevărat limitele. Ai mult de câștigat dacă nu fugi din fața provocărilor, ci le întâmpini curajos și stăpân pe tine însuți. Ajungi departe astfel.

Taur: Luna Plină de luni îți dă o aură aparte, schimbare de atitudine care nu trece neobservată de potențialii/le admiratori/oare. Dacă ești într-o relație, ai putea observa că persoana iubită se simte mai atrasă de tine decât de obicei. Profită de zilele acestea și ieși în căutarea sufletului-pereche sau recucerește-l pe cel drag. 

Gemeni: Vineri, indicat ar fi să lași toate problemele de la serviciu la pragul casei și să pășești cu inima ușurată în propriul cămin. În caz contrar, partenerul ți-ar putea reproșa că nu faci eforturi să te detașezi și să petreceți timp de calitate împreună. Ia o pauză și simte-te bine.

Rac: Din pricina Lunii Pline de luni, ți-ar putea fi destul de dificil săptămâna aceasta să te împarți în mod echitabil între viața de cuplu și cea socială. Ai putea fi tentat/ă să-ți alegi, cel puțin zilele acestea, prietenii în detrimentul persoanei iubite, fapt care riscă să nu-i prea convină partenerului. Poate dacă ai încerca să împaci și capra și varza, lucrurile ar evolua altfel în ceea ce te privește.

Leu: Efectele Lunii Pline de luni se fac simțite în casa opusă pe cercul zodiacal, mai exact în cea a familiei. Atmosfera dintre tine și cei dragi, dar mai ales părinți, s-ar putea tulbura nițel, dar doar pentru că unii dintre voi nu prea știu cum să gestioneze energiile acestui eveniment astral. Dacă ați înțelege cum să o folosiți productiv, ați reuși să evitați tensiunile inutile și certurile aprinse.

Fecioara: Luna Plină de luni arată faptul că relațiile tale cu rudele apropiate, ale tale și ale partenerului, dar mai ales ale celui drag, intră în atenția astrelor. Dacă nu te-ai înțeles prea bine cu ei în ultima vreme, acum ar fi momentul să te revanșezi. În caz contrar, există riscul ca atmosfera dintre voi să se tensioneze într-atât de mult încât situația să se înrăutățească pe zi ce trece. Fii calm/ă. 

Balanţa: Viața ta socială pare să urmeze o curbă ascendentă, cel puțin în zilele de sâmbătă și duminică, fapt pentru care n-ar fi rău să rezervi atunci o bună bucată din timpul tău liber prietenilor, rudelor, cu atât mai mult dacă în ultima perioadă nu ați prea avut timp să vă vedeți. Acesta ar fi un prilej mai mult decât bun să recuperați ceva din timpul pierdut.

Scorpion: Luna Plină de luni ar putea pune ceva presiune pe viața de cuplu, dar nu pentru că ar avea acest eveniment influențe nefaste asupra acestui sector din viața ta, ci pentru că tinde să evidențieze anumite tensiuni deja existente. Ideea ar fi să pui cărțile pe masă și să vorbiți deschis despre ceea ce vă deranjează unul la atitudinea celuilalt. În caz contrar, explodează butoiul pe care stați.

Săgetător: De marți până vineri, Luna se perindă prin casele aferente vieții tale de cuplu, atrăgându-ți atenția asupra acestui sector al vieții tale, fapt pentru care ar trebui să te concentrezi pe el în cea mai mare parte a săptămânii. Comunicarea este cea mai bună metodă de a trece peste orice situație neplăcută care intervine între tine și persoana iubită. Spuneți lucrurilor pe nume atunci.  

Capricorn: Luna Plină de luni se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că acum ar fi un moment bun să-ți extinzi familia, să scoți în oraș acea persoană pe care ai pus ochii ori să petreci timp de calitate în compania persoanei iubite. Ai nevoie să te înconjori de cei dragi și să aloci mai multă atenție vieții tale sentimentale și relației cu cei mici. 

Vărsător: Efectele Lunii Pline de luni se fac simțite în casa carierei. Este drept că progresele pe care este posibil să le înregistrezi săptămâna aceasta nu vor fi cele mai mari, dar simți totuși că te îndrepți cu pași mici, dar siguri în direcția dorită. Muncește responsabil și serios și ceilalți vor observa că ești o persoană cu adevărat profesionistă.

Peşti: Relația cu rudele tale apropiate s-ar putea altera nițel, cel mai probabil pentru că există unele chestiuni nediscutate pe care le-ați măturat sub covor și care între timp au săpat la fundația relației voastre. Oricare ar fi situația, ar ajuta destul de mult să vorbiți despre ceea ce vă roade. În caz contrar, lucrurile ar putea s-o ia razna.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker