Electorala 2016: Voteaza informat

Fără curent electric şi-au început activitatea mai multe secţii de votare.

Timp de o oră, la secţiile de votare din satele Dobruşa, Receşti, Zahorna, Răspopeni, Chipeşca şi Găuzeni nu a fost lumină. Din cauza furtunii şi a ploilor abundente, alimentarea cu energie eletrică a fost întreruptă în această regiune. Potrivit informaţiilor oferite la Consiliul electoral de circumscripţie electorală raională Nr.31 Şoldăneşti, secţiile de votare din zona Răspopeniului şi-au început activitatea pe întuneric. Asta însă nu a fost un impediment pentru membrii secţiilor de votare de acolo. Lăptopurile sunt conectate şi la internet fără fir. Andrei Cojocari, operator la Consiliul electoral de circumscripţie electorală raională Nr.31 Şoldăneşti, ne-a informat că deja la 7:15 min, toate secţiile de votare le expediaseră informaţii din teritoriu prin intermediul bazei centrale de date a CEC-ului. Peste o oră, curentul electric a fost restabilit.

Potrivit informaţiei oferite la CECE nr.31 Şoldăneşti, în ansamblu pe raion, la 9.00, la secţiile de votare s-au prezentat 1112 alegători, ce constituie 3,3 la sută. De două ori mai puţin decât la aceiaşi oră la 30 octombrie.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker