Evenimente

Doar operatorul a votat

Şoldăneşti, satul Socola. La secţia de votare din satul Socola doar operatorul a votat. După câteva ore de la deschiderea secţiei de votare, din cei aproape 300 de alegători, la urnele de vot din satul Socola nu venise nimeni. Pentru a putea oferi date Consiliul electoral de circumscripţie electorală raională Nr.31 Şoldăneşti, membrii comisiei au rugat măcar operatorul lor să voteze. Membrii comisiei electorale de la Socola spun că abia după ora 11:00 oamenii din sat au prins a veni. La ora 14, aici au votat deja fiecare al patrulea cetăţean. La Socola, oamenii cred că dacă n-ar fi ploaia, numărul votanţilor ar fi mai mare. Un alt motiv al pasivităţii invocat de localnici ar fi dezamăgirea oamenilor în guvernanţi. Majoritatea celor care şi-au exprimat votul sunt persoane de vârsta a treia. Conform informaţiilor oferite la Consiliul electoral de circumscripţie electorală raională Nr.31 Şoldăneşti, până la orele 15:00, au votat 12732 de persoane sau 38,3% din numărul alegătorilor incluşi pe listele electorale.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker