Evenimente

Încă un bărbat a fost spulberat pe șoseaua Rezina–Orhei

De data aceasta tragedia s-a produs în apropiere de s. Cogâlniceni, pe traseul Rezina–Orhei. Un bărbat în vârstă de 27 de ani, care se afla în preajma stației de așteptare, a fost lovit mortal de o mașină.

Potrivit relatărilor dlui Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina, accidentul a avut loc în seara zilei de 10 noiembrie c. Tânărul ce locuia în Lipcani, Briceni în acea nefericită zi s-a aflat la Cogâlniceni, în legătură cu înmormântarea tatălui său. Seara aştepta în stație un transport spre Rezina. La un anumit moment bărbatul a fost lovit de o mașină, decedând la faţa locului.

Bănuitul de accident a fost depistat și reținut pe un termen de 72 de ore. Acesta este un bărbat cu vârsta de 40 de ani originar din Tohatin, care se  afla la volanul automobilului de model Toyota, nefiind în stare de ebrietate.

Poliția investighează cazul. Dacă vina bănuitului va fi demonstrată, dânsul riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 7 ani, a mai spus V. Dascăl.

Amintim că alte două cazuri pe şoseaua Rezina-Orhei au avut loc pe 13 octombrie, când un bărbat din satul Ţareuca a fost spulberat pe şoseaua spre Rezina de un automobil, pierzându-şi viaţa şi, respectiv, pe 31 octombrie, când  lângă satul Țahnăuți, un camion de mare tonaj a tamponat o căruță, calul a pierit pe loc, iar căruțașul a fost transportat la spitalul din Rezina, unde a decedat.

Foto simbol.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker