RezinaSocialSTOP FALS

FOTO// Buletinul „Stop Fals!” a ajuns şi în comuna Ţareuca, raionul Rezina

Buletinul „Stop Fals!” a ajuns şi în comuna Ţareuca din raionul Rezina.

Vineri, 26 februarie, am distribuit buletinele informative şi am discutat cu locuitorii satului Ţareuca din raionul Rezina. Cei mai mulţi, care nu abonează ziare, s-au interesat dacă e adevărat că Maia Sandu a promis că de la 1 martie vor fi majorate pensiile cu 60% – un fals distribuit la greu pe internet, dar nu ştiau că nu se prevede indexarea pensiilor pe 1 aprilie.

Auzind că guvernanţii nu s-au gândit la ei, dădeau din mână supăraţi: nu mai cred mai mult în nimeni! Cineva mai informat a încercat să le explice că de această situaţie nu e vinovată preşedinta ţării. Cu părere de rău, trebuie să constatăm că mulţi cetăţeni pur şi simplu nu au abilitatea de a înţelege fenomenele din societate, îi depăşeşte.

Ei se informează doar de la televizor, dar şi aşa privesc în temei filme şi emisiuni distractive. Soluţia – să citească ziare normale şi astfel, zi cu zi, pas cu pas, subiect cu subiect vor ajunge să se orienteze ce se produce în jurul lor şi încotro să se îndrepte. Dar sătenii săraci spun că nu au bani pentru a abona ziare şi s-au dezobişnuit să citească.

Acest buletin este adresat în special acestei categorii de cetăţeni. Era prima zi caldă din anul acesta, strada centrală – plină de lume, 30 de buletine au fost puţine. Celor cărora nu le-au ajuns le-am oferit ziare.

Elena Roman

FOTO// Buletinul "Stop Fals!" a ajuns şi în comuna Ţareuca din raionul Rezina
FOTO// Buletinul "Stop Fals!" a ajuns şi în comuna Ţareuca din raionul Rezina
FOTO// Buletinul "Stop Fals!" a ajuns şi în comuna Ţareuca din raionul Rezina
FOTO// Buletinul "Stop Fals!" a ajuns şi în comuna Ţareuca din raionul Rezina
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker