Electorala 2016: Voteaza informat

Reacţii, declaraţii…

Maia Sandu: „Alegerile nu au fost nici corecte, nici libere: adevăratul câştigător este Plahotniuc. Vom prezenta Curţii Constituţionale dovezile încălcărilor comise în procesul electoral. Cerem demisia conducerii Comisiei Electorale Centrale şi a ministrului de Externe”.

Igor Dodon: „Noi șapte ani, partidele pro-stataliste, am așteptat această victorie. Dacă voi credeți că noi nu o vom apăra… Nu vă jucați cu focul. Eu am organizat 450 de proteste în ultimii patru ani… Nimeni nu iese la proteste până eu nu voi spune…”

Victor Chirilă, expert: „Bătălia abia începe; 700.000 de moldoveni au dat un mandat fără echivoc Maiei Sandu şi lui Andrei Năstase să continue până la capăt lupta cu sistemul corupt”.

Amnesty International Moldova: „Retorica otrăvitoare a lui Dodon nu trebuie să devină politică de stat; comentariile xenofobe şi alte discursuri de ură nu-şi au locul la cârma ţării”.

Kalman Mizsei, fostul reprezentant al UE la Chişinău: „Trebuie să vă spun că am fost impresionat să văd campania foarte onestă şi serioasă a Maiei Sandu, care ea însăşi exemplifică ideea de guvernare bună şi reprezintă valorile europene. Cu Maia Sandu şi Andrei Năstase a apărut o mişcare politică foarte puternică în Republica Moldova. Igor Dodon a fost susţinut cu vehemenţă de posturile controlate de Plahotniuc”.

Ileana Racheru, specialistă în spaţiul post-sovietic, pentru publicaţia Epoch Times: „Dodon va fi un preşedinte al stagnării, care va continua retorica geopolitică est-vest, dar care nu va implementa nimic în mod real”.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker