OrheiSocial

Primăvara a început pentru pompierii din Orhei cu două incendii și patru persoane salvate

Primăvara a început pentru pompierii din Orhei cu două incendii și patru persoane salvate.

În prima noatpe de primăvară pompierii din Orhei au intervenit la lichidarea a două incendii. Potrivit ofițerului superior din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, Diana Maxim în primul caz pompierii au fost alertați despre flăcările ce au cuprins o aneză a unei contrucții abandonate din Pelivan.

Dacă în primul caz, incendiul nu a pus în pericol vieți omenești, în cel de-al doilea caz înregistrat la Orhei, victime puteau deveni patru persoane. În jurul orei 04:30 pompoerii au fost alertați despre faptul că arde  o casă de pe strada Haiducul Tobultoc din cartierul Slobozia Doameni, iar în interiorul locuinței se află oameni.

Ajunși la fața locului, salvatorii au depistat că gospodăria este inundată cu fum foarte dens. Trei persoane, un bărbat, o femeie și fiica acestora de 14 ani au reușit să iasă din casă, dar în locuință mai rămânea un bărbat de 72 de ani. În urma intervenției pompierilor bărbatul a fost evacuat din casă.

Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul raional Orhei, fiind intoxicate cu produse ale arderii. Flăcările au ars așternuturile de pe un pat,  focul nereușind să se extindă. Cauza preliminară a incendiului ar fi din imprudența fumatului.

Sursa
radioorhei.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker