Evenimente

Drumurile din raionul Rezina: cum vor fi reparate şi întreţinute în 2017?

În cadrul proiectului “Evalua-rea transparenţei procesului bugetar şi utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare şi investigaţii jurnalistice”, implementat de Asociaţia Presei Independente, în perioada septembrie 2016 – septembrie 2017, săptămânalul CUVÂNTUL monitorizează transparenţa şi eficienţa utilizării banilor publici destinaţi pentru reabilitarea şi întreţinerea drumurilor locale.

În acest context, redacţia invită luni, 21 noiembrie, ora 14.00, în sala de şedinţe a Bibliotecii Publice “Mihai Eminescu” din or. Rezina, factori de decizie de la Consiliul Raional şi serviciile lui, de la autorităţile publice locale, întreprinderile de profil, dar şi consilieri raionali şi locali la consultări publice cu reprezentanţii sectorului asociativ, comunităţilor din raion.

Intenţionăm să discutăm prevederile proiectului bugetului raionului pentru a. 2017 privitor la reparaţia şi întreţinerea drumurilor raionale / locale, modalităţile de repartizare şi valorificare a resurselor respective, ca apoi toate sugestiile, propunerile să fie înaintate Consiliului Raional pentru a fi examinate în procesul elaborării şi aprobării bugetului raionului.

Aşteptăm la aceste consultări cât mai mulţi participanţi cointeresaţi din oraş şi satele raionului Rezina, cu idei, sugestii, propuneri. Vom fi recunoscători şi celor care vor participa la consultări prin intermediul paginii CUVÂNTUL-ui de pe facebook, ne vor contacta prin poştă (Rezina, str. Păcii, 38) sau la tel: 0254-2-15-83, 2-24-49.

Redacţia

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker