EvenimenteOrhei

Un bărbat din Orhei, înjunghiat mortal în urma unui conflict

Un bărbat din Orhei, înjunghiat mortal în urma unui conflict.

Incidentul a avu loc în satul Budăi, raionul Orhei, în seara zilei de duminică, 28 februarie. Un bărbat de 53 de ani a fost ucis cu un cuțit de un tânăr de 25 de ani, în urma conflict ce a izbucnit între cei doi.

Ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat pentru redacția CUVÂNTUL că între bărbați s-a iscat o certă verbală, care treptat a trecut în agresiune fizică reciprocă. La un moment dat, tânărul de 25 de ani ar fi luat un cuțit de bucătărie pe care-l avea în casă și i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea inimii, care a fost fatală.

Bărbatul vinovat a fost escortat la IP Orhei unde urmează a fi audiat și reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornită cauza penală în baza semnelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 145, alin. (1), Cod Penal.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker