EvenimenteOrhei

COVID-19 în regiunea Orhei

Alte 1518 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri în Republica Moldova, după efectuarea a 4838 de teste, conform datelor MSMPS.

În regiunea Orhei situația la acest capitol se prezintă astfel. Raionul Orhei cu 33 de persoane infectate se plasează pe locul 10 în republică, raioanele Rezina, Șoldănești și Telenești cu 10 și respectiv câte 9 cazuri rămân în partea de jos a tăbliței ce reflectă cazurile noi de infectare cu Covid-19 în teritoriile administrative din RM.

Conform sursei citate, pe 27 februarie două femei de 60 și 61 de ani din raionul Telenești au fast răpuse de Covid-19. Dar în ansamblu pe aceste raioane, cel mai mare număr de decese  de la începutul pamdemiei a fost înregistrat în raionul Orhei.

Bilanțul total al cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 184 856.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker