OrheiSocial

Oficiul Medicilor de Familie din Orhei a fost reparat de Consiliul Raional, dar meritele și le-a atribuit Partidul Șor

Suntem și pe:
📌Instagram: https://www.instagram.com/ziarul_cuvantul/
📌Telegram: t.me/ziarulcuvintul
📌YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCzMQQTiIN32jpnYIc-az26g

Oficiul Medicilor de Familie din Orhei a fost reparat de Consiliul Raional, dar meritele și le-a atribuit Partidul Șpr.

Este vorba despre Oficiul Medicilor de Familie din satul Vâșcăuți, raionul Orhei. Acesta a fost redeschis recent după ce a fost reparat, renovat și gazificat.

La 26 ianuarie curent, pe pagina web a Consiliului Raional Orhei a apărut un comunicat în care se anunța despre renovarea Oficiului Medicilor de Familie din Vâșcăuți și se aduceau laude Partidului „Șor”, sugerându-se astfel că instituția a fost modernizată datorită acestei formațiuni. Comunicatul era însoțit de imagini în care apar membri ai Partidului „Șor”.

 „Echipa Partidului „Șor” a rezolvat, însă, problema. Cu aproape un milion de lei, clădirea a fost a renovată integral și a fost conectată la rețeaua de gaze. Astfel, cei peste 1400 de locuitori ai satului Vâșcăuți pot beneficia de servicii medicale de calitate în condiții decente”, se spune în comunicat.

Materialul integral poate fi accesat AICI.

Sursa
moldovacurata.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker