Evenimente

Bănci vandalizate repetat. Poliţia n-are informaţii

Acum câțiva ani un agent economic a făcut un cadou orașului Rezina, instalând 4 bănci pentru odihnă pe marginea trotuarului dintre spitalul raional şi bd. Şciusev.  Rezineni care mergeau la spital sau de la piaţa comercială, de la gara auto obişnuiau să utilizeze aceste bănci pentru a-şi mai trage răsuflarea, iar mămicile – pentru a sta cu picii la umbră.

Duminică însă rezinenii au găsit aceste bănci vandalizate, două fiind deteriorate complet. Valeriu Donica, maistrul sectorului amenajare al ÎM „Servicii Comunal-Locative” Rezina ne-a spus, că în următoarele zile angajaţii întreprinderii au reparat băncile, dar în dimineața zilei de miercuri, pe același segment a fost găsită încă o bancă smulsă din pământ și aruncată pe gazon.

Tot miercuri dimineaţă la Inspectoratul de Poliţie Rezina ne-au spus că nu ştiu nimic despre aceste acte de vandalizare.

Ion Perciun 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker